<
>

A day in the life

Academy Day 2015/16

Tutor Group / AoW 08.40 – 09.00 20 minutes
Lesson 1 09.00 – 09.50 50 minutes
Lesson 2 09.50 – 10.40 50 minutes
Break 10.40 – 10.55 15 minutes
Lesson 3 10.55 – 11.45 50 minutes
Lesson 4 11.45 – 12.35 50 minutes
Lunch 12.35 – 13.10 35 minutes
Lesson 5 13.10 – 14.00 50 minutes
Lesson 6 14.00 – 14.50 50 minutes